Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sarma verde pentru floristica

În stoc
2158
21.00lei
Descriere
Sarma verde pentru floristică este un produs inovator și de calitate superioară, conceput special pentru a satisface nevoile floristicii moderne. Această sârmă verde este perfectă pentru utilizarea în diverse proiecte florale și reprezintă un accesoriu esențial pentru orice pasionat de floristică.Sarma verde pentru floristică oferă o versatilitate remarcabilă, permitându-vă să creați aranjamente florale unice și captivante. Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul floristic sau doar un iubitor al florilor, acest produs vă va ajuta să vă exprimați creativitatea și să realizați compoziții impresionante.Cu ajutorul acestei sârme verzi pentru floristică, veți putea să fixați cu ușurință florile și elementele decorative în aranjamentele dumneavoastră, asigurându-vă că acestea vor rămâne ferm și în poziția dorită. Materialul durabil și flexibil al sârmei garantează că veți obține rezultate de înaltă calitate, iar forma sa ușor de modelat vă permite să creați arcuri, bucle și alte forme complexe.Indiferent dacă doriți să realizați buchete elegante, aranjamente pentru nunți sau evenimente speciale, sau să adăugați accente florale în decorațiunile interioare, sarma verde pentru floristică este accesoriul perfect. Cu o culoare naturală și discretă, se va integra armonios în orice temă sau stil floral, completând și accentuând frumusețea florilor dumneavoastră.Produsul nostru este fabricat cu atenție și calitate în minte, garantându-vă rezistență și durabilitate pe termen lung. Indiferent de proiectul floral pe care îl aveți în minte, sarma verde pentru floristică vă va ajuta să vă transformați visurile în realitate, oferindu-vă suportul și flexibilitatea necesare pentru a crea opere de artă florale remarcabile. Achiziționați acum sarma verde pentru floristică și adăugați un plus de farmec și profesionalism aranjamentelor dumneavoastră florale. Descoperiți cum acest accesoriu indispensabil vă poate ajuta să vă manifestați creativitatea și să creați compoziții florale impresionante. Fiți un adevărat artist al florilor cu sarma verde pentru floristică.
Greutate 1 kg
Grosime 0,5 - 1,8 mm
Lungime 40 cm
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar