Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Pinholder pentru aranjamente florale set 100 buc

În stoc
2127
58.00lei

Dacă sunteți pasionat de floristică și doriți să creați aranjamente florale impresionante, atunci aceste accesorii sunt exact ceea ce aveți nevoie.
Fie că sunteți un profesionist în domeniu sau un iubitor al florilor care dorește să aducă frumusețea naturii în locuința dvs., acest set de 100 de pinholderi vă va oferi instrumentele necesare pentru a realiza aranjamente florale deosebite.
Fiecare bucățică din acest set este realizată cu atenție și calitate superioară, pentru a vă asigura că florile dumneavoastră se vor menține proaspete și frumoase pentru o perioadă îndelungată. Cu ajutorul pinholderilor, veți putea crea aranjamente uimitoare, care vor atrage toate privirile și vor aduce o atmosferă vibrantă și plină de viață în orice încăpere.
Aceste accesorii de floricoltură sunt perfecte pentru diverse ocazii, cum ar fi nunți, petreceri, evenimente corporate sau chiar pentru a decora spațiul dvs. personal. Indiferent dacă doriți să creați buchete impresionante, centuri de masă elegante sau aranjamente florale suspendate, pinholderii din acest set vă vor oferi stabilitatea și suportul necesare pentru a realiza astfel de creații artistice.
De asemenea, acești pinholderi sunt ușor de utilizat, astfel încât chiar și cei fără experiență în domeniul floristică se pot bucura de beneficiile lor. Tot ce trebuie să faceți este să fixați pinholderul în vasele sau suporturile dvs. preferate și să începeți să adăugați frumusețea florilor pe care le alegeți.
Așadar, nu mai stați pe gânduri și achiziționați acum acest set de 100 de pinholderi pentru aranjamente florale și bucurați-vă de experiența plină de creativitate și frumusețe pe care o oferă. Transformați fiecare spațiu într-un colț de paradis floral și lăsați-vă imaginația să zboare liberă în creația celor mai impresionante aranjamente florale. Acest set de accesorii pentru floristică vă va ajuta să vă exprimați stilul personal și să aduceți un strop de natură în viața dvs. de zi cu zi.
Dimensiuni: 3 x 3 cm
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar