Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Marker color pentru floristica

În stoc
4171
14.00lei
Descriere
Marker color pentru floristică este un instrument esențial pentru orice florist sau iubitor de floristică care dorește să adauge un strop de culoare și originalitate în creațiile lor. Fie că ești profesionist în domeniu sau pur și simplu pasionat de arta florală, acest marker va fi partenerul perfect pentru a-ți transforma ideile în realitate.Cu o gamă largă de culori vibrante și vii, acest marker oferă o paletă bogată de opțiuni pentru a evidenția și a contura elementele florale. Indiferent dacă vrei să adaugi detalii subtile sau să creeze un impact vizual puternic, Marker color pentru floristică este alegerea ideală pentru a-ți exprima creativitatea.Indiferent dacă dorești să personalizezi buchetele de mireasă, aranjamentele de masă sau chiar coroanele florale, Marker color pentru floristică te va ajuta să aduci unicitate și eleganță proiectelor tale. Fii creativ și explorează noi posibilități în arta floristică cu ajutorul acestui instrument de înaltă calitate.
Alege Marker color pentru floristică și lasă-ți imaginația să zboare în aranjamentele tale florale! Transformă fiecare proiect într-o operă de artă colorată și adaugă un plus de farmec și rafinament în munca ta de design floral.
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar