Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Perle cu ac pentru aranjamente florale

În stoc
7584
3.40lei
Descriere
Fiecare perlă cu ac pentru aranjamente florale este fabricată cu măiestrie, folosind materiale de înaltă calitate, pentru a vă asigura că produsul final strălucește și rămâne la fel de impresionant ca în prima zi. Fie că sunteți un profesionist în arta floristică sau un amator entuziast, aceste accesorii vor adăuga cu siguranță o notă de eleganță și rafinament aranjamentelor dumneavoastră.
Gama noastră variată de perle cu ac pentru aranjamente florale oferă o selecție bogată de nuanțe și dimensiuni, astfel încât să puteți alege produsul perfect pentru a vă îndeplini viziunea creativă. Fie că doriți să adăugați un accent subtil și sofisticat aranjamentelor florale sau să creați un punct focal impresionant, aceste perle cu ac vor întruchipa cu grație și farmecul designului floral.
Nu numai că aceste accesorii floristice sunt elegante și frumoase, dar sunt și extrem de funcționale. Fiecare perlă cu ac este concepută astfel încât să ofere o fixare sigură și stabilă în aranjamentele dumneavoastră, garantând că fiecare floare, fiecare frunză și fiecare element decorativ rămân perfect poziționate și nu se mișcă în timpul transportului sau a expunerii într-un mediu agitat.
În plus, perlele cu ac pentru aranjamente florale sunt ușor de utilizat, ceea ce face procesul de creație a aranjamentelor dumneavoastră mai simplu și mai plăcut. Datorită designului lor ergonomic și a sistemului inovator de prindere, puteți fixa cu ușurință perlele în locul dorit, obținând rezultate deosebite chiar și fără experiență anterioară în arta floristică.
Indiferent dacă doriți să creați buchete spectaculoase pentru evenimente speciale, să decorați mese festive sau să adăugați un element de eleganță în aranjamentele de zi cu zi, perlele cu ac pentru aranjamente florale sunt alegerea perfectă pentru a vă transforma visurile în realitate. Transformați fiecare moment într-o experiență magică și înfrumusețați fiecare spațiu cu ajutorul acestor accesorii excepționale.
Nu mai așteptați! Aduceți un strop de strălucire și farmec în lumea floristică cu perlele cu ac pentru aranjamente florale. Descoperiți acum gama noastră completă și creați aranjamente florale care vor impresiona și inspira cu siguranță pe toată lumea!
Dimensiuni: 4 x 38 mm
50 buc / cutie
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar