Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Inima 63 cm din burete umed pentru flori

În stoc
2422
85.00lei
Descriere
 Inima de 63 de centimetri din burete umed special concepută pentru aranjamente florale. Această inimă din burete umed este o piesă perfectă pentru a crea compoziții florale spectaculoase și emoționante.
Inima noastră de 63 de centimetri este confecționată cu grijă și atenție la detalii, astfel încât să asigure o bază solidă și stabilă pentru aranjamentele florale. Buretele umed este ideal pentru menținerea proaspătă a florilor, ajutându-le să rămână hidratate și să arate vii și vibrante pentru o perioadă mai lungă de timp.
Această inimă de burete umed este potrivită pentru o varietate de evenimente și ocazii speciale, cum ar fi nunți, aniversări, petreceri sau chiar pentru a aduce bucurie în propriul cămin. Poate fi utilizată pentru a crea aranjamente florale impresionante, pline de culoare și stil, care vor capta cu siguranță atenția tuturor.
Datorită dimensiunii sale generoase de 63 de centimetri, această inimă de burete umed oferă suficient spațiu pentru a experimenta și a crea compoziții florale unice și captivante. Cu ajutorul acestei inimi, puteți adăuga flori preferate, frunze verzi și alte accesorii decorative pentru a obține un aranjament floral personalizat și impresionant.
Inima noastră de 63 de centimetri din burete umed pentru flori este o investiție durabilă și de calitate în decorul dvs. floral. Buretele umed este reutilizabil și poate fi refolosit de mai multe ori, ceea ce face din această inimă un produs economic și ecologic.
Alegeți inima noastră de 63 de centimetri din burete umed pentru flori și transformați orice eveniment sau spațiu într-un loc magic și plin de viață. Bucurați-vă de frumusețea și prospețimea aranjamentelor florale cu ajutorul acestui produs de calitate, conceput special pentru a adăuga un strop de eleganță și farmec în fiecare moment.
Dimensiuni: 63 x 53 x 6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar