Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Inima decupata 47 cm din burete umed pentru flori

În stoc
2367
55.00lei
Descriere
 
Cu această inimă decupată, veți avea posibilitatea de a crea aranjamente florale spectaculoase și de a adăuga o notă romantică și plină de farmec oricărui eveniment sau spațiu decorat. Fabricată dintr-un burete umed de înaltă calitate, inima noastră decupată oferă o bază perfectă pentru fixarea și menținerea florilor într-o stare proaspătă și hidratată.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul aranjamentelor florale sau un pasionat al acestui hobby minunat, inima decupată de 47 cm vă va inspira și vă va ajuta să creați compoziții florale deosebite. Dimensiunea generoasă a inimii oferă suficient spațiu pentru a experimenta cu diverse flori și verdețuri, permițându-vă să obțineți aranjamente pline de culoare și textură.
Buretele umed de înaltă calitate asigură o absorbție optimă a apei, menținând astfel florile proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp. Acesta ajută, de asemenea, la crearea unui mediu optim de creștere pentru plantele dvs., ceea ce duce la o mai bună durabilitate a aranjamentelor florale.
Indiferent de evenimentul sau ocazia pe care doriți să o sărbătoriți, inima decupată de 47 cm este alegerea perfectă pentru a adăuga un element distinctiv și rafinat aranjamentelor florale. Fie că este vorba de nunți, petreceri de aniversare, recepții sau chiar cadouri speciale, acest produs va impresiona cu siguranță și va aduce un zâmbet pe chipul destinatarului.
În plus, inima noastră decupată vine cu o construcție solidă și rezistentă, garantând că aranjamentele florale vor fi susținute în mod sigur și nu se vor deteriora în timpul transportului sau manipulării. Aveți încredere că produsul nostru este durabil și va rezista utilizării repetate, asigurându-vă că veți putea folosi inima decupată în mai multe ocazii și evenimente speciale.
Descoperiți frumusețea și versatilitatea aranjamentelor florale cu ajutorul inimii decupate de 47 cm din burete umed pentru flori. Faceți ca evenimentele și spațiile dvs. să strălucească cu unicitate și farmec, adăugând o notă personalizată și elegantă fiecărui detaliu floral. Investiți în acest produs remarcabil și vă veți bucura de rezultate spectaculoase și de aprecierea celor din jur.
Dimensiuni: 47 x 40 x 6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar