Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina decorativa pentru aranjamente florale

În stoc
065269
26.00lei
Descriere
Figurina decorativa pentru aranjamente florale este un element deosebit de elegant și rafinat, conceput special pentru a îmbogăți frumusețea aranjamentelor florale pentru nunți. Această figurină decorativă reprezintă o adiție absolut fascinantă pentru orice decor de nuntă și aduce o notă de eleganță și sofisticare în orice spațiu. Cu un design atent lucrat și detalii minuțios finisate, această figurină decorativă este o alegere perfectă pentru cuplurile care doresc să-și personalizeze aranjamentele florale pentru ziua cea mare.
Indiferent de tema sau paleta de culori alese pentru nunta dumneavoastră, această figurină decorativă se va integra perfect în designul general al evenimentului. Poate fi plasată cu ușurință în mijlocul aranjamentelor florale pentru a crea un punct focal impresionant sau poate fi folosită pentru a completa alte elemente decorative, cum ar fi mesele de ospăț sau zona de ceremonie. Cu un nivel ridicat de detaliu și calitate a materialelor, această figurină decorativă pentru aranjamente florale va aduce un plus de strălucire și eleganță fiecărei mese de nuntă.
Este realizată din materiale de înaltă calitate, rezistente la deteriorare și decolorare, astfel încât vă puteți bucura de frumusețea ei de-a lungul timpului. Cu dimensiuni perfecte pentru a se potrivi în diverse stiluri de aranjamente florale, această figurină decorativă este o investiție durabilă și valoroasă pentru nunta dumneavoastră.
Mai mult decât o simplă piesă de decor, această figurină poate deveni un simbol al iubirii și al angajamentului vostru pentru totdeauna. Cu un design atemporal și o estetică elegantă, ea poate fi păstrată ca o amintire prețioasă a zilei voastre speciale și poate fi expusă cu mândrie în casa voastră pentru a vă aminti mereu de momentul magic al căsătoriei voastre.
În concluzie, Figurina decorativa pentru aranjamente florale este mai mult decât un simplu element de decor; este o expresie a frumuseții și eleganței, care adaugă valoare și rafinament oricărui aranjament floral de nuntă. Cu atenție la detalii și o calitate superioară, această figurină este alegerea ideală pentru cuplurile care doresc să transforme nunta lor într-un eveniment cu adevărat memorabil și deosebit de elegant.
Dimensiuni  28 x 20 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar