Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Inima 38 cm din burete umed pentru flori

În stoc
2221
42.00lei
Descriere
 
"Inima 38 cm din burete umed pentru flori" este o alegere ideală pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți, aniversări sau alte ocazii festive. Designul său unic și atrăgător îi conferă un aspect elegant și sofisticat, adăugând un farmec aparte oricărui decor. Fie că doriți să creați un buchet impresionant pentru un eveniment special sau să adăugați un accent floral unic în locuința dvs., această inimă din burete umed vă oferă libertatea de a-ți pune creativitatea în valoare.
Prin utilizarea buretelui umed, acest produs asigură o hidratare optimă pentru florile dumneavoastră. Acest lucru contribuie la menținerea prospețimii și durabilității acestora, astfel încât să vă puteți bucura de aranjamentele florale pentru o perioadă mai îndelungată de timp. În plus, dimensiunea de 38 cm a inimii permite plasarea mai multor flori și frunze într-un mod organizat și armonios, rezultând un efect vizual impresionant.
Indiferent de preferințele dvs. în materie de aranjamente florale, "Inima 38 cm din burete umed pentru flori" vă oferă o platformă versatilă și adaptabilă pentru a vă exprima creativitatea. Puteți alege florile preferate și culorile care se potrivesc cel mai bine evenimentului sau spațiului dvs., creând astfel un design personalizat și captivant. Fie că doriți un aspect romantic și rafinat sau unul vibrant și îndrăzneț, acest produs vă oferă posibilități nelimitate.
În plus, "Inima 38 cm din burete umed pentru flori" este ușor de utilizat. Buretele umed oferă o bază stabilă pentru inserarea florilor, facilitând procesul de aranjare. Astfel, chiar și cei fără experiență în design floral pot obține rezultate remarcabile. Puteți alege să creați aranjamente simetrice sau asimetrice, să combinați flori de diferite dimensiuni și culori sau să adăugați accesorii suplimentare pentru a vă pune amprenta personală asupra designului final.
Investiți în "Inima 38 cm din burete umed pentru flori" și transformați orice spațiu într-o oază de frumusețe naturală. Fie că doriți să impresionați invitații la un eveniment special sau să adăugați un plus de culoare și prospețime în locuința dvs., acest produs vă va oferi rezultate remarcabile. Încrederea noastră în calitatea acestui produs este atât de mare, încât vă oferim o garanție de satisfacție deplină.
Descoperiți bucuria aranjamentelor florale cu "Inima 38 cm din burete umed pentru flori" și transformați-vă ideile în realitate. Acest produs de excepție vă va oferi o experiență captivantă și satisfăcătoare în arta florală. Nu mai așteptați și achiziționați acum "Inima 38 cm din burete umed pentru flori" pentru a aduce un strop de farmec și eleganță în viața dvs.
Dimensiuni: 38 x 33 x 6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar