Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Inima decupata 38 cm din burete umed pentru flori
Recenzii

Inima decupata 38 cm din burete umed pentru flori

În stoc
2113
43.00lei
Descriere
Inima decupată de 38 cm din burete umed pentru flori este perfectă pentru orice ocazie specială sau eveniment festiv. Buretele umed asigură o hidratare optimă pentru florile dumneavoastră, astfel încât acestea să rămână proaspete și să arate înfloritoare pentru mai mult timp.
Cu acest produs, puteți crea cu ușurință aranjamente florale impresionante, pline de culoare și stil. Fie că doriți să decorați masa de nunta, să înfrumusețați spațiul de lucru sau să surprindeți persoana iubită cu un buchet elegant, Inima decupată de 38 cm din burete umed pentru flori vă oferă libertatea de a crea cele mai originale și frumoase compoziții florale.Acest produs este conceput cu atenție la detalii, iar dimensiunea sa de 38 cm vă oferă suficient spațiu pentru a plasa o varietate de flori și plante în interiorul inimii decupate. Fie că preferați trandafiri romantici, lalele vesele sau alte flori preferate, acest burete umed vă va ajuta să le mențineți proaspete și frumoase.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în aranjamente florale sau începător, Inima decupată de 38 cm din burete umed pentru flori este alegerea perfectă pentru a da viață ideilor și creativității dumneavoastră. Fiind ușor de utilizat și versatil, acest produs vă oferă libertatea de a crea aranjamente unice și impresionante, care vor impresiona pe oricine le va vedea.Alegeți Inima decupată de 38 cm din burete umed pentru flori și transformați fiecare eveniment într-un spectacol vizual deosebit, cu aranjamente florale de neuitat.
Dimensiuni:38 x 33 x 6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar