Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Floreta ergonomica din burete umed pentru flori

În stoc
2272
14.00lei
Descriere
 Cu această Floretă ergonomică, veți putea crea cu ușurință cele mai spectaculoase și elegante compoziții florale, cu o simplitate și un confort fără precedent.
Indiferent dacă sunteți un profesionist experimentat în domeniul aranjamentelor florale sau un pasionat entuziast, Floreta ergonimică din burete umed pentru flori este partenerul perfect pentru a vă dezvolta creativitatea și a da viață unor compoziții florale uimitoare. Folosiți-o pentru a crea buchete elegante, aranjamente florale pentru evenimente speciale sau chiar pentru a aduce un strop de frumusețe și natură în casa dvs.
Cu Floreta noastră ergonomică, procesul de aranjare a florilor devine o experiență plăcută și relaxantă. Buretele umed din interiorul Floretei menține florile hidratate și proaspete, astfel încât acestea să rămână frumoase pentru mai mult timp. Nu mai trebuie să vă faceți griji că florile se ofilesc sau se usucă rapid - Floreta ergonimică vă asigură că veți obține rezultate de excepție, care vor impresiona pe toată lumea.
Investiți în Floreta ergonimică din burete umed pentru flori și descoperiți o nouă perspectivă asupra aranjamentelor florale. Creați cu pasiune și inovație, aducând bucurie și frumusețe în fiecare colț al lumii prin intermediul minunatei lumi a florilor. Floreta noastră va deveni instrumentul de bază pentru a da viață unor creații florale remarcabile și va aduce un plus de valoare în munca și pasiunea dvs. pentru frumos.
Dimensiuni:  23 x 11 x 8  cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar