Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Porta mini din burete umed pentru flori

În stoc
2210
10.00lei
Descriere
Cu siguranță veți fi încântat de noul nostru produs, și anume Porta mini din burete umed pentru flori, conceput special pentru a vă ajuta să creați aranjamente florale deosebite și uimitoare. Indiferent dacă sunteți un pasionat al florilor sau un profesionist în domeniu, acest dispozitiv ingenios vă va facilita munca și vă va permite să obțineți rezultatele dorite în modul cel mai simplu și mai eficient posibil.
Porta mini din burete umed pentru flori a fost creat pentru a vă oferi o soluție practică și eficientă pentru aranjamentele florale. Buretele umed asigură o hidratare optimă a florilor, menținându-le proaspete și vii pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Acest lucru este deosebit de important atunci când doriți să realizați aranjamente pentru evenimente speciale sau să decorați spațiile interioare cu flori proaspete.
Datorită dimensiunilor sale mini, acest Porta este ușor de manevrat și se integrează perfect în orice design floral. Puteți crea compoziții frumoase și elegante, folosind o varietate de flori și plante, fără a vă face griji cu privire la stabilizarea acestora. Buretele umed va fixa ferm florile în poziție, asigurându-vă că acestea rămân înălțate și aranjate în mod corespunzător.Cu ajutorul Porta mini din burete umed pentru flori, veți putea explora creativitatea voastră și veți obține rezultate remarcabile. Indiferent dacă doriți să creați buchete de flori elegante pentru nuntă, să decorați mesele de sărbătoare sau să realizați aranjamente impresionante pentru evenimente corporative, acest produs vă va fi un partener de nădejde în procesul de creație.În plus, Porta mini din burete umed pentru flori este durabil și poate fi reutilizat de mai multe ori. Buretele poate fi udat periodic pentru a menține hidratarea optimă a florilor și poate fi curățat ușor pentru a asigura igiena și siguranța utilizării continue. Astfel, veți economisi bani pe termen lung și veți contribui la protejarea mediului înconjurător prin reducerea deșeurilor.Indiferent de nivelul vostru de experiență în aranjamente florale, Porta mini din burete umed pentru flori este instrumentul perfect pentru a vă transforma ideile în realitate. Vă invităm să descoperiți cât de ușor și plăcut poate fi procesul de creație a aranjamentelor florale cu ajutorul acestui dispozitiv inovator. Vă garantăm că veți fi impresionați de rezultatele obținute și veți dori să îl recomandați și altora în comunitatea voastră de iubitori de flori și arta florală.
Dimensiuni: 12 x 11 x 7 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar