Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Garnet maxi din burete umed pentru flori

În stoc
2204
23.00lei
Descriere
Datorită dimensiunii sale generoase, Garnet Maxi oferă o suprafață extinsă pentru a găzdui un număr mare de flori. Indiferent dacă doriți să creați un buchet impresionant sau să amenajați o masă festivă cu aranjamente florale elegante, acest burete este alegerea perfectă pentru dvs.Beneficiind de proprietăți excelente de reținere a apei, buretele umed Garnet Maxi asigură un mediu optim de hidratare pentru florile dumneavoastră. Astfel, acestea vor rămâne proaspete și vibrante pentru o perioadă mai îndelungată de timp, încântându-vă cu frumusețea lor naturală.Aranjamentele florale reprezintă o artă și cu Garnet Maxi puteți deveni propriul dvs. artist floral.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul floristic sau doar un pasionat al frumuseții naturii, Garnet Maxi este partenerul perfect pentru a vă exprima creativitatea. Fiind durabil și rezistent, puteți utiliza acest burete umed de mai multe ori, economisind astfel timp și bani.
Faceți un pas înainte în arta aranjamentelor florale și adăugați o notă specială evenimentelor, decorurilor sau cadourilor dumneavoastră cu Garnet Maxi din burete umed pentru flori. Această soluție practică și elegantă vă va transforma ideile în realitate, oferindu-vă rezultate remarcabile în fiecare ocazie.Descoperiți acum puterea creativității dvs. și bucurați-vă de aranjamente florale impresionante cu Garnet Maxi.
Dimensiuni: 40 x 11 x 8 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar