Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Floreta midi din burete umed pentru flori

În stoc
2108V
10.00lei
Descriere
Floreta midi din burete umed pentru flori este produsul ideal pentru a crea aranjamente florale spectaculoase și remarcabile folosind flori naturale, flori artificiale sau chiar flori de săpun. Acest burete floral este special conceput pentru a vă ajuta să realizați decoratiuni florale extraordinare, adăugând un plus de frumusețe și eleganță oricărui eveniment sau spațiu.
Datorită compoziției sale de înaltă calitate, buretele umed reține și eliberează treptat apa, menținând florile hidratate și proaspete pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a crea buchete și aranjamente florale care vor rămâne vibrante și strălucitoare, bucurând privirile tuturor celor care le admiră.
Cu Floreta midi din burete umed pentru flori, aveți libertatea de a vă exprima creativitatea într-un mod inovator. Indiferent dacă doriți să decorați nunți, botezuri, aniversări sau să adăugați o notă de frumusețe în propria casă, acest burete floral vă oferă versatilitate și posibilități nelimitate. Puteți să tăiați, să modelați și să fixați florile în burete cu ușurință, obținând astfel aranjamente personalizate și pline de farmec.
În plus, Floreta midi din burete umed pentru flori este un instrument indispensabil pentru profesioniștii în domeniul floristic, dar și pentru amatorii pasionați de arta aranjamentelor florale. Cu acest produs de înaltă calitate, veți putea să creați compoziții florale spectaculoase care vor rămâne memorabile pentru mult timp.
Alegeți Floreta midi din burete umed pentru flori și transformați orice eveniment sau spațiu într-o adevărată oază de frumusețe și eleganță. Cu acest burete floral, veți aduce bucurie și emoție în fiecare colț, oferind un cadru impresionant pentru fiecare floare aleasă cu grijă și rafinament.
Dimensiuni: 16 x 12 x 8 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar