Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Agro maxi din burete umed pentru flori

În stoc
2326
12.00lei
Descriere
Agro Maxi din Burete Umed pentru Flori - O Soluție Ideală pentru Crearea de Aranjamente Florale Naturale și Fascinante
Dacă ești un iubitor de flori și pasionat de design floral, Agro Maxi din Burete Umed pentru Flori este produsul perfect pentru tine! Cu acest produs inovator, poți crea aranjamente florale naturale și fascinante într-un mod ușor și plăcut.
Buretele umed din care este confecționat Agro Maxi este un mediu ideal pentru plantele tale preferate. Retine apa și substanțele nutritive, asigurând astfel o hidratare optimă pentru florile tale. Această caracteristică este esențială pentru menținerea prospețimii și frumuseții florilor pe termen lung.
Cu Agro Maxi, poți să-ți folosești imaginația și creativitatea în crearea aranjamentelor florale. Poți realiza buchete elegante pentru evenimente speciale sau poți decora spațiile interioare cu flori proaspete și colorate. Fie că organizezi o nuntă, o petrecere sau vrei să-ți înfrumusețezi propria locuință, Agro Maxi este partenerul de încredere în realizarea viselor tale florale.
Datorită calității superioare a buretelui umed și capacității sale excelente de reținere a apei, Agro Maxi asigură o hidratare constantă a plantelor tale. Aceasta contribuie la o durată de viață mai lungă a florilor, menținându-le proaspete și vibrante pentru o perioadă mai îndelungată. Astfel, aranjamentele tale florale vor bucura ochii tuturor și vor aduce o atmosferă deosebită în orice încăpere.
Agro Maxi din Burete Umed pentru Flori este versatil și ușor de utilizat. Buretele poate fi tăiat și modelat în diverse forme și dimensiuni, oferindu-ți posibilitatea de a crea aranjamente florale unice și personalizate. Indiferent de gusturile și preferințele tale în materie de design floral, Agro Maxi îți oferă libertatea de a experimenta și de a crea opere de artă florale cu ușurință.
Alege Agro Maxi din Burete Umed pentru Flori și lasă-ți imaginația să zboare în crearea celor mai impresionante aranjamente florale. Transformă orice spațiu într-un colț de natură vibrant și plin de culoare! Fii propriul tău artist floral cu ajutorul acestui produs de calitate superioară.
Dimensiuni:23 x 11 x 8 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar