Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Inima 20 cm din burete umed pentru flori

În stoc
2219
19.00lei
Descriere
Inima 20 cm din burete umed pentru flori este o piesă elegantă și versatilă, perfectă pentru a crea aranjamente florale spectaculoase. Cu o lungime generoasă de 20 cm, acest burete inovator oferă o bază stabilă și durabilă pentru a fixa cu ușurință flori, plante și alte elemente decorative în forma unei inimi încântătoare.Buretele umed are proprietăți excelente de reținere a apei, ceea ce asigură o hidratare optimă a florilor și menține proaspătura acestora pentru o perioadă mai lungă de timp. Aceasta înseamnă că aranjamentele florale create cu acest burete vor rămâne proaspete și frumoase pentru a fi admirate și apreciate în toată splendoarea lor.
Cu ajutorul acestei inimi din burete umed, veți putea da frâu liber creativității și veți putea realiza aranjamente florale impresionante. Indiferent dacă este vorba de o ocazie specială precum nunți, aniversări sau petreceri, sau doar de dorința de a decora frumos spațiul de acasă sau de la birou, acest produs vă va ajuta să aduceți bucurie și farmec în fiecare colț.Forma inimii este romantică și delicată, conferind un aspect adorabil aranjamentelor florale. Este perfectă pentru a fi expusă ca element central al decorului sau pentru a fi folosită în combinație cu alte elemente decorative pentru a crea un aranjament mai complex și plin de personalitate.
Dimensiuni: 20 x 18 x 6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar