Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Turtle maxi din burete umed pentru flori

În stoc
2250
18.00lei
Descriere
Turtle Maxi din Burete Umed pentru Flori - Soluția Ideală pentru Aranjamente Florale
Dacă sunteți pasionat de aranjamentele florale și căutați o soluție inovatoare și practică, atunci Turtle Maxi din Burete Umed pentru Flori este produsul perfect pentru dumneavoastră. Fie că sunteți un profesionist în domeniul floristic sau un pasionat amator, acest burete umed vă va ajuta să creați aranjamente florale spectaculoase și durabile.Turtle Maxi este realizat dintr-un burete de înaltă calitate, special conceput pentru a menține florile proaspete și hidratate pentru o perioadă îndelungată. Cu ajutorul acestui burete, veți putea crea cu ușurință aranjamente florale impresionante, fie că este vorba de buchete elegante, aranjamente de masă rafinate sau coroane florale unice.
Datorită capacității sale excelente de reținere a apei, Turtle Maxi asigură o hidratare optimă a florilor, prelungind astfel durata de viață a acestora. Acest burete umed oferă o absorbție uniformă a apei, asigurând o distribuție eficientă către fiecare floare din aranjament. Astfel, florile vor rămâne proaspete și frumoase timp îndelungat, ceea ce înseamnă că  va veți putea bucura de aranjamentele dumneavoastră florale pentru o perioadă mai lungă.Turtle Maxi din Burete Umed pentru Flori este extrem de versatil și ușor de utilizat. Poate fi tăiat și modelat în diverse forme și dimensiuni, oferindu-vă libertatea de a crea aranjamente personalizate și unice. Fie că doriți să creați un aranjament floral clasic și elegant sau să experimentați cu forme și culori inedite, acest burete vă va permite să vă puneți în practică creativitatea și imaginația.Produsul nostru este fabricat cu atenție la detalii și durabilitate. Turtle Maxi este rezistent și se menține compact, chiar și după o absorbție îndelungată a apei. Astfel, puteți fi sigur că aranjamentele dumneavoastră vor păstra forma și aspectul inițial pentru o perioadă îndelungată.Investiți în Turtle Maxi din Burete Umed pentru Flori și transformați-vă pasiunea pentru aranjamentele florale în realitate! Acest produs de înaltă calitate vă va ajuta să creați și să mențineți aranjamente spectaculoase, oferindu-vă satisfacția și admirația celor din jur. Bucurați-vă de frumusețea florilor și adăugați un strop de natură și eleganță în fiecare colț al vieții dumneavoastră.
Dimensiuni:9 x 8 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar