Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ghiveci flori+verdeata artificiala

În stoc
8170
26.00lei
Descriere
Aveți nevoie de un element decorativ care să aducă natura în interiorul casei dvs., dar fără a fi nevoit să vă preocupați de întreținerea sau udarea plantelor? Ghiveciul nostru cu flori și verdețuri artificiale este soluția ideală pentru a crea un decor vibrant și plin de viață, fără grija de a avea grijă de plantele naturale.Cu o gamă variată de flori și verdețuri realist recreat, ghiveciul nostru artificiale aduce un farmec aparte oricărui spațiu interior. Fie că îl așezați pe o masă de cafea, o comodă sau pe pervazul ferestrei, acest ghiveci adaugă o notă de prospețime și culoare, transformând imediat atmosfera încăperii într-un paradis botanic.Fabricate cu atenție la detalii, florile și verdețurile artificiale din acest ghiveci par incredibil de autentice, astfel încât oaspeții și vizitatorii dvs. vor fi surprinși de aspectul lor natural. Datorită materialelor de calitate superioară utilizate în producția acestor elemente, culorile și texturile lor sunt durabile și nu se estompează în timp.
Acest ghiveci cu flori și verdețuri artificiale nu doar adaugă un strop de eleganță și frumusețe, dar vă oferă și libertatea de a vă bucura de un decor perfect fără a vă face griji cu privire la expunerea la lumină solară sau la nevoile de udare a plantelor naturale. În plus, în combinație cu alte elemente de decor precum lumânări parfumate sau suporturi de lumânări, ghiveciul poate crea o atmosferă relaxantă și reconfortantă în locuința dvs.Fiind rezistente și ușor de curățat, aceste flori și verdețuri artificiale vă vor bucura ochii și sufletul timp îndelungat, fără a necesita îngrijire specială. Astfel, economisiți timp și energie, iar decorul dvs. rămâne mereu în strălucirea sa inițială.În concluzie, ghiveciul cu flori și verdețuri artificiale este o alegere inteligentă pentru oricine dorește să își transforme spațiul interior într-o oază de verdeață și frumusețe. Cu aspectul lor realist și calitatea lor superioară, aceste elemente decorativ aduc natura în casa dvs. fără bătăi de cap și oferă un farmec aparte fiecărei încăperi. Bucurați-vă de un decor impresionant și rafinat, fără a sacrifica timpul prețios pentru întreținerea plantelor naturale.
Dimensiuni  30 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar