Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Inima decupata 30 cm din burete umed pentru flori

În stoc
2364
29.00lei

Buretele umed tip inimă decupată de 30 cm este soluția ideală pentru a vă bucura de realizarea unor aranjamente florale deosebite și pline de farmec. Cu acest burete special conceput, puteți da viață viselor voastre creative în domeniul floristic.
Inima decupată de 30 cm este confecționată cu grijă și precizie pentru a se potrivi perfect cu nevoile dumneavoastră în realizarea aranjamentelor florale. Indiferent dacă doriți să creați buchete impresionante, compoziții delicate sau alte aranjamente spectaculoase, acest burete vă oferă suportul necesar pentru a obține rezultate remarcabile.
Versatilitatea acestui burete umed este impresionantă. Poate fi folosit în realizarea aranjamentelor florale din flori naturale, flori artificiale sau chiar flori de săpun. Astfel, aveți posibilitatea de a explora și combina diferite tipuri de flori pentru a obține aranjamente unice, cu un aspect proaspăt și vibrant.
Buretele floral oferă avantaje remarcabile în ceea ce privește decorarea florilor. Prin absorbția și menținerea apei, acesta asigură o hidratare optimă a florilor, prelungind astfel durata lor de viață în aranjamentele florale. De asemenea, buretele contribuie la o fixare sigură și stabilă a florilor în aranjament, astfel încât acestea să rămână în poziție perfectă pentru a impresiona și încânta privirile.
Indiferent dacă sunteți pasionat de arta florală sau căutați o soluție practică și eficientă pentru decorarea evenimentelor speciale, acest burete floral este alegerea potrivită. Încantați-vă și bucurați-vă de realizarea aranjamentelor florale deosebite, pline de frumusețe și eleganță, cu ajutorul buretelui umed în formă de inimă decupată de 30 cm.
Descoperiți noi posibilități în lumea florilor și transpuneți-vă viziunile creative în realitate cu ajutorul acestui burete floral de calitate superioară. Faceți din fiecare aranjament floral o capodoperă și transformați fiecare spațiu într-un colț al naturii plin de emoție și culoare
Dimensiuni:  30 x 26 x 6 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar