Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Burete cilindru umed+vas plastic pentru flori set 2 buc
Recenzii
Giosanu Mariana
2024-04-02
????
Sunt mulțumită de comanda primită şi îmi place că au fost împachetate foarte bine pentru că "grija" pe care o au curierii la coletele noastre cam lasă de dorit. ????????????

Burete cilindru umed+vas plastic pentru flori set 2 buc

(1 reviewuri) | În stoc
2202
6.00lei
Descriere
Buretele cilindru umed împreună cu vasul plastic pentru flori reprezintă o soluție inovatoare și practică pentru crearea aranjamentelor florale cu un aspect proaspăt și vibrant. Acest set ingenios este conceput pentru a satisface nevoile pasionaților de design floral, oferindu-le posibilitatea de a-și exprima creativitatea în moduri noi și captivante.
Cu buretele cilindru umed, veți experimenta o eficiență sporită în menținerea florilor proaspete și hidratate pentru perioade mai lungi de timp. Acest burete de înaltă calitate are capacitatea de a reține apă în mod eficient, asigurându-se că fiecare floare din aranjamentul dumneavoastră primește nutrienții necesari pentru a-și păstra frumusețea și vitalitatea.
Vasul plastic pentru flori inclus în acest set completează perfect funcționalitatea buretelui cilindru umed, oferind o bază stabilă și sigură pentru aranjamentele florale. Fabricat din material durabil, vasul plastic este conceput să reziste la uzura și să ofere o susținere solidă pentru florile dumneavoastră preferate.
Acest produs nu este doar practic, ci și estetic plăcut. Designul său elegant și simplu se integrează armonios în orice decor, permițându-vă să creați aranjamente florale impresionante și să vă bucurați de frumusețea naturii în interiorul casei dumneavoastră sau la evenimente speciale.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în arta florilor sau un amator pasionat, buretele cilindru umed și vasul plastic pentru flori vă oferă instrumentele perfecte pentru a transforma ideile dumneavoastră în realitate. Experimentați libertatea creativă și bucurați-vă de rezultatele spectaculoase pe care le puteți obține cu acest set de aranjamente florale. Faceți fiecare moment special cu flori proaspete și aranjamente impresionante.
Dimensiuni   8 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar