Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » 8 Martie - La mulți ani tuturor femeilor!

8 Martie - La mulți ani tuturor femeilor!

  • 8 Martie - La mulți ani tuturor femeilor!

8 Martie - La mulți ani tuturor femeilor!

Cu ocazia zilei de 8 martie este momentul să onorăm și să sărbătorim femeile dragi din viața noastră. Cu o gamă largă de flori artificiale și accesorii florale elegante, Celoplast te invită să creezi momente de neuitat pentru femeile extraordinare din viața ta.
 
Fie că este vorba de mame, surori, soții, prietene sau colege de muncă, fiecare femeie merită să fie răsplătită și apreciată în această zi specială. Arată-ți dragostea și recunoștința prin buchete de flori delicate sau aranjamente florale spectaculoase. Comandă produsele favorite pe celoplast.ro ușor și rapid, iar noi livrăm prompt în 1-2 zile lucrătoare. Avem depozite proprii și prețuri imbatabile, așadar profesioniștii în domeniul floristic sunt bineveniți!
 
https://www.celoplast.ro/flori-artificiale-.html
 
La mulți ani, tuturor femeilor minunate!

Celoplast - Tradiție din 1997.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar