Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » 8 Martie, Ziua Femeii!

8 Martie, Ziua Femeii!

  • 8 Martie, Ziua Femeii!

8 Martie, Ziua Femeii!

În România, ziua de 8 Martie, sau Ziua Femeii, este o sărbătoare foarte populară și mult așteptată! Această zi împreună cu ziua de 1 Martie care tocmai a trecut, este considerată a marca începutul primăverii și rolul important pe care femeile îl joacă în viețile noastre.

Ce altă ocazie poate fi mai bună pentru a face mici cadouri și buchete de flori persoanelor dragi și apropiate nouă? Fie că vrei un aranjament floral deosebit, flori de sapun, cutii decorative, ambalaje pentru flori, flori artificiale sau decorațiuni florale, Celoplast iți pune la dispoziție cele mai noi produse direct din depozitele proprii. Ai o florărie? În cazul ăsta te putem ajuta foarte simplu: intri la noi pe site, comanzi produsele dorite, iar noi le livrăm în cel mai scurt timp. Avem o flotă proprie de autoutilitare sau livrăm direct prin curier rapid. Știai că livrăm și în țările din Uniunea Europeană? Da! Și totul la prețuri avantajoase!

Dacă ești un profesionist în domeniul floristic, fie că deții o florărie sau te ocupi de design floral, Celoplast este un partener de încredere cu mii de produse în stoc, în depozitele proprii. Te așteptăm la noi pe site!

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar