Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

HOME » Blog » 8 Martie, ziua femeii

8 Martie, ziua femeii

  • 8 Martie, ziua femeii

8 Martie, ziua femeii

Ziua de 8 martie este un prilej minunat pentru a ne arăta prețuirea față de femeile din viața noastră: mame, soții, surori, fete. Această zi este dedicată femeii și mai cu seamă mamelor din întreaga lume ca semn de recunoștință pentru dedicația și efortul lor de a crește copiii. Pe lângă cadoul special, buchetul de flori sau aranjamentul floral este nelipsit din atenția cu care trebuie să copleșim femeile de ziua lor.

Nu știi ce aranjamente florale se potrivesc? Suntem aici să te ajutăm.

Dacă ai o florărie, 8 martie este un moment din an în care iți recomandăm să iți împrospătezi stocurile cu o gamă bogată de flori artificiale și accesorii florale de sezon. Intră la noi pe site și comandă produsele dorite. Iți stăm la dispoziție cu o imensă varietate de modele de flori de săpun, flori artificiale, cutii decorative pentru aranjamente florale sau coșuri pentru flori.

La rândul nostru avem stocuri suficiente, permanent actualizate, ne mândrim cu un sistem de livrare rapid în toată tara și în UE și prețuri convenabile la toate produsele noastre.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2022 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar