Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Articole decorative pentru aranjamente florale

Articole decorative pentru aranjamente florale

  • Articole decorative pentru aranjamente florale

Pregătește-te pentru sărbătorile de Paște!

Depozitul nostru en-gross vine în perioada aceasta în mod special în întâmpinarea florăriilor și a magazinelor retail de specialitate, printr-o gamă variată de produse moderne pentru floristică si articole decorative pentru flori.

Sărbătorile de Paște sosesc când vremea începe în sfârșit să se încălzească, dând startul vacanțelor din timpul anului, când atât de multe flori frumoase sunt în sfârșit în sezon și totul pare să fie înflorit. Dacă găzduiești un eveniment sau pur și simplu vrei să-ți înviorezi casa pentru vacanța de Paște, un aranjament floral tematic va crea starea de spirit potrivită.

Inspiră-te și îmbrățișează această sărbătoare de primăvară cu stil, vino la noi în magazin și alege din zecile de modele de flori artificiale, coșuri pentru flori și multitudinea de articole decorative pentru aranjamente florale de sezon.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar