Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Articole și decorațiuni pentru Crăciun

Articole și decorațiuni pentru Crăciun

  • Articole și decorațiuni pentru Crăciun

Articole și decorațiuni pentru Crăciun

Timpul zboară parcă din ce în ce mai repede și ne apropiem din nou de Sărbătorile de iarnă. Ca de obicei, noi suntem pregățiți cu toate produsele și decorațiunile pentru Crăciun.

Ne adresăm cu precădere florariilor, designerilor și specialiștilor în amenajări florale. Venim în întâmpinarea voastră cu produse și decorațiuni de Crăciun, modele noi și stocuri suficiente în depozitele proprii.

Intri pe site, alegi produsele dorite, plăteșți cu cardul sau la livrare, iar de restul ne ocupăm noi. Avem rețea proprie de distribuție sau trimitem prin curier rapid, iar produsele vor ajunge la tine în cel mai scurt timp. Livrăm în toată România și în UE. Totul rapid și sigur pentru ca tu să ai mai mult timp pentru tine și afacerea ta.

Printre produsele pe care ți le recomandăm se numără și Crenguță de brad cu zăpadă, Felii portocale, Set 3 cutii rotunde decorative, Set 2 cutii tip carte, Crăciuniță cu clipsuri, Brăduț decorativ cu zăpadă.

Dacă tot ești pe site, vezi și noutățile din colecția noastră de flori artificiale sau articole decorative. Te vei bucura din plin de avantajele pe care le ai lucrând cu noi. Toate produsele floristice de care ai nevoie, dintr-o singură sursă!

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar