Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Articole și decorațiuni pentru Valentine's Day

Articole și decorațiuni pentru Valentine's Day

  • Articole și decorațiuni pentru Valentine's Day

Articole și decorațiuni pentru Valentine's Day

Valentine's Day este o sărbătoare celebrată anual pe data de 14 februarie. Este o zi dedicată exprimării dragostei și afecțiunii față de persoana iubită fiind o ocazie specială de a face cadouri celor dragi. Și ce poate fi mai frumos decât un cadou făcut cu drag, împreună cu un superb buchet de flori sau aranjament floral.

Cu această ocazie invităm profesioniștii din domeniul floristic; magazine de specialitate, florării sau pe cei din domeniul amenajărilor interioare, să intre la noi pe site pentru a alege dintr-o gamă vastă de produse dedicate Zilei Îndrăgostiților. Vă recomandăm noile colecții de flori de săpun sau modelele noi de cutii pentru flori și decorațiuni florale pentru această ocazie.

Accesoriile florale de asemenea sunt nelipsite în aceste zile: cutii decorative în formă de inimă de diferite dimensiuni și culori, seturi de inimioare, coșuri și figurine drăguțe.

Florile care sunt cel mai des oferite de Ziua Îndrăgostiților trandafirii roșii, dar în funcție de preferințe, se pot dărui și orhidee, bujori, gerbera, sau hortensii. Avem multe modele de flori de săpun de calitate așa că ai de unde alege!

Ca de obicei, suntem pregătiți cu stocuri suficiente în depozitele proprii, asigurând o livrare promptă în toată țara, inclusiv în Uniunea Europeană. Te așteptăm în magazinul nostru online, unde totul este simplu pentru tine: alegi produsele, comanzi online, iar noi livrăm rapid prin curierii proprii sau prin firmele de curierat binecunoscute.

Celoplast este principala sursă de aprovizionare pentru profesioniștii din domeniul floristic. Te așteptăm cu drag!

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar