Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Bradut sarma color pentru decoratiuni florale

În stoc
555065
17.00lei

Bradut sarma color pentru decoratiuni florale este un produs deosebit de versatil, conceput special pentru a aduce o notă magică și festivă aranjamentelor florale de Crăciun. Cu o gamă variată de nuanțe vibrante și strălucitoare, acest brăduț sarma color este alegerea perfectă pentru a aduce o notă distinctivă și elegantă oricărui aranjament floral de sezon.
Indiferent dacă doriți să creați buchete impresionante, aranjamente de masă sofisticate sau coronițe fermecătoare, brăduțul sarma color pentru decoratiuni florale vă oferă o multitudine de opțiuni creative. Cu firul său subțire și flexibil, puteți împleti și modela brăduțul în orice formă doriți, adăugând astfel un element distinctiv și personalizat fiecărui aranjament.
Acest produs de calitate superioară este rezistent și durabil, asigurându-vă că aranjamentele dvs. florale de Crăciun vor arăta proaspete și frumoase pe tot parcursul sezonului. Brăduțul sarma color pentru decoratiuni florale este disponibil într-o gamă largă de culori, inclusiv roșu vibrant, verde fermecător, auriu strălucitor și argintiu elegant, permițându-vă să alegeți nuanța perfectă pentru tema dvs. de Crăciun.
Adăugați o notă de farmec și eleganță aranjamentelor dvs. florale de Crăciun cu ajutorul brăduțului sarma color pentru decoratiuni florale. Cu acest produs versatil și ușor de utilizat, veți putea să creați decoruri care vor încânta ochii și inima oricui în această perioadă specială a anului. Transformați orice spațiu într-un colț de poveste de Crăciun cu ajutorul acestui minunat instrument de decor.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 25 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar