Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Bucati scoarta copac pentru aranjamente florale

În stoc
3316
16.00lei
Descriere
Descoperă frumusețea autentică a naturii cu Bucățile de scoarță de copac special create pentru aranjamente florale! Oferind o gamă variată de utilizări creative, aceste bucăți naturale de scoarță sunt perfecte pentru a adăuga un aspect rustic și elegant aranjamentelor tale florale.
Fie că ești un pasionat de arta florală sau un profesionist din industrie, aceste bucăți de scoarță de copac vor inspira și vor impresiona cu siguranță orice privitor. Fiecare bucată de scoarță a fost atent selectată pentru a asigura calitatea superioară și a crea un element distinctiv în orice compoziție florală.Prin adăugarea acestor bucăți de scoarță de copac în aranjamentele florale, poți crea decoruri spectaculare pentru evenimente speciale, nunți, petreceri sau pentru a înfrumuseța spațiul locuinței tale. Imaginația ta va fi eliberată, deoarece fiecare bucată de scoarță este unică în textură și formă, oferindu-ți posibilitatea de a experimenta și de a crea adevărate opere de artă.
Bucățile de scoarță de copac sunt ușor de integrat în orice design floral și pot fi utilizate pentru a accentua frumos culorile și formele florilor tale preferate. Datorită aspectului lor natural și autentic, acestea adaugă un farmec rustic și organic aranjamentelor tale, creând astfel o atmosferă caldă și primitoare în jurul lor.Fie că le utilizezi pentru a crea centrepiece-uri impresionante sau ca elemente decorative pentru coronițe și buchete, aceste bucăți de scoarță de copac vor deveni cu siguranță punctul de atracție al evenimentelor tale și vor captiva privirile tuturor invitaților.Așadar, investește în calitatea și frumusețea naturii cu Bucățile de scoarță de copac pentru aranjamente florale și lasă-ți imaginația să zburde pentru a crea cele mai remarcabile și elegante aranjamente florale pe care le-a văzut cineva vreodată! Adaugă un strop de natură în viața ta și transformă orice spațiu într-o oază de frumusețe cu ajutorul acestor minunate bucăți de scoarță.
Flori uscate si plante uscate
Dimensiuni: 10 - 16 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar