Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 12 trandafiri din flori artificiale

În stoc
3179
38.00lei
Descriere
Buchetul de 12 trandafiri din flori artificiale: O Alegere Elegantă pentru Aranjamente Florale deosebite"
În căutarea unei modalități inovatoare de a aduce frumusețea naturii în decorul tău, am creat cu mândrie acest Buchet format din 12 trandafiri din flori artificiale. Indiferent de ocazie, acest buchet este expresia perfectă a eleganței și rafinamentului, îmbinând magistral farmecul trandafirilor cu avantajele durabilității florilor artificiale.Aranjamentele florale au fost întotdeauna o formă sublimă de exprimare artistică și estetică, iar acest Buchet 12 trandafiri din flori artificiale îmbină măiestria și inovația pentru a oferi un impact vizual deosebit în orice spațiu. Fie că dorești să decorezi un eveniment special, să îți împrospătezi interiorul casei sau să oferi un cadou memorabil, acest buchet este alegerea ideală.Fiecare trandafir din acest buchet a fost creat cu atenție la detalii, capturând nu doar forma și textura autentică a petalelor de trandafir, dar și nuanțele lor vii și naturale. Rezultatul este o operă de artă florală care nu doar cucerește privirile, ci și trezește simțurile, cu fiecare floare având aspectul și senzația de prospețime.Ceea ce face acest Buchet deosebit este durabilitatea și versatilitatea sa. Trandafirii din flori artificiale nu se ofilesc niciodată, păstrându-și frumusețea inițială de-a lungul timpului. Aceasta înseamnă că aranjamentele florale nu doar adaugă strălucire momentului prezent, dar pot deveni și piese de decor permanente, menținându-și farmecul și prospetimea fără a necesita întreținere constantă.Fiecare buchet este realizat cu grijă de meșterii noștri artizani, care pun pasiune și pricepere în fiecare detaliu. Fiecare trandafir este atent așezat într-un aranjament plin de grație, iar combinația armonioasă a culorilor și formelor creează o compoziție vizuală care aduce bucurie și încântare.
Indiferent dacă dorești să îți împodobești masa de sărbători, să transformi biroul într-un spațiu mai primitor sau să dăruiești o bucurie într-o zi obișnuită, Buchetul de 12 trandafiri din flori artificiale este alegerea perfectă pentru tine. Arată-ți rafinamentul și gustul pentru frumos prin intermediul acestui buchet elegant, care va rămâne mereu proaspăt și vibrant, aducând zâmbete și admirație oriunde va fi expus."
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 6 x 54 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar