Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 6 fire verdeata artificiala

În stoc
3233
8.00lei
Descriere
Buchetul nostru este realizat cu atenție și migală, folosind doar cele mai bune materiale artificiale pentru a crea o iluzie autentică de frunze și plante. Fiecare fir de verdețuri este plasat strategic în buchet, asigurând un aspect desăvârșit și natural. Datorită calității superioare a materialelor, acest buchet nu doar că arată incredibil de realist, dar rezistă și în timp, fără a se deteriora sau a-și pierde frumusețea.
Aranjamentele florale au fost dintotdeauna o modalitate populară de a aduce o notă de eleganță și prospețime în diverse evenimente și spații. Cu Buchetul nostru de 6 fire de verdețuri artificiale, puteți crea aranjamente florale minunate și durabile pentru nunți, petreceri, recepții sau chiar pentru a aduce o atingere specială în locuința dumneavoastră.De la buchetele de flori clasice până la aranjamentele florale moderne și originale, aceste fire de verdețuri artificiale se pot adapta cu ușurință oricărui stil de decor. Adăugați-le în vaze elegante, așezați-le pe mese, în coroane sau pe perete, iar acestea vor aduce cu sine o atmosferă plină de prospețime și naturalețe.Buchetul nostru de verdețuri artificiale este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea plantelor fără a se ocupa de întreținerea lor. În plus, acesta este perfect și pentru cei cu alergii la polen, deoarece nu eliberează substanțe care pot provoca reacții alergice.Așadar, aduceți bucuria și frumusețea naturii în viața dumneavoastră cu Buchetul nostru de 6 fire de verdețuri artificiale, un element decorativ impresionant care va captiva privirile și va crea o atmosferă plină de farmec și prospețime în orice încăpere.
Dimensiuni: 29 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar