Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Buchet 7 fire dracena artificiale pentru aranjamnete florale

În stoc
8076
11.50lei

Buchetul format din 7 fire de dracena artificială reprezintă un element deosebit de valoros în lumea aranjamentelor florale. Cu o eleganță aparte și o notă de naturalețe, acest buchet aduce un strop de frumusețe irezistibilă în orice mediu în care este plasat.
Fie că doriți să decorați un eveniment special, să împrospătați atmosfera în locuința dumneavoastră sau să creați o ambianță primitoare în spațiul de lucru, Buchetul de 7 fire de dracena artificială pentru aranjamente florale este alegerea ideală. Fiecare tulpină este meticulos proiectată pentru a imita cu fidelitate textura și nuanțele caracteristice ale plantei naturale, astfel încât privitorii vor fi captivați de frumusețea și autenticitatea acestor elemente.Fiecare buchet aduce cu sine posibilități nelimitate de exprimare artistică. Îndrăzniți să combinați aceste fire de dracena artificială cu alte plante ornamentale sau flori pentru a crea compoziții unice și pline de farmec. Fie că doriți să obțineți un aranjament sofisticat sau unul lejer și jucăuș, elementele din acest buchet vă oferă libertatea de a vă manifesta creativitatea într-un mod inovator.Una dintre marile avantaje ale dracenei artificiale din acest buchet constă în durabilitatea sa. În timp ce plantele naturale necesită îngrijire constantă și atenție pentru a-și menține aspectul proaspăt, aceste fire de dracena păstrează întotdeauna strălucirea lor inițială fără a necesita apă, lumină sau alte resurse naturale. Acest aspect face ca buchetul să fie potrivit pentru persoanele ocupate sau pentru mediile în care accesul la îngrijirea plantelor poate fi dificil.Buchetul de 7 fire de dracena artificială pentru aranjamente florale adaugă o notă distinctă de rafinament și frumusețe spațiului în care este amplasat. Indiferent dacă este plasat într-un vas elegant pe masă de prânz sau se întinde pe o comodă în sufragerie, acest buchet devine cu ușurință punctul focal al decorului. Oferă o senzație de prospețime care persistă în timp și nu se estompează, contribuind la menținerea unei atmosfere plăcute și primitoare.În concluzie, Buchetul de 7 fire de dracena artificială reprezintă nu doar o piesă decorativă, ci și o expresie a rafinamentului și a eleganței în domeniul aranjamentelor florale. Cu o construcție atent realizată și o estetică remarcabilă, acest buchet deschide porțile către posibilități neașteptate de decorare și transformare a spațiului. Indiferent de ocazie sau de context, aceste elemente îmbogățesc experiența vizuală și adaugă un sentiment de autenticitate care persistă în timp.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 43 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar