Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 7 fire irisi din flori artificiale

Stoc epuizat
8021

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Buchetul de 7 fire de irisi din flori artificiale: Eleganță și Frumusețe în Aranjamente Florale Desăvârșite.
Frumusețea naturală a florilor întâmpină acum o nouă perspectivă cu buchetul nostru excepțional de 7 fire de irisi, realizat din cele mai fine flori artificiale. Aducând în prim plan o estetică desăvârșită, acest buchet îmbină măiestria artistică cu farmecul incontestabil al naturii, aducând în viața dvs. o notă de rafinament și eleganță.Fiecare fir de irisi a fost creat cu atenție la detalii, utilizând tehnici avansate de fabricație pentru a asigura o similitudine uimitoare cu florile naturale. Fiecare petală este modelată cu grijă, iar culorile vibrante sunt alegerea perfectă pentru a aduce strălucire și bucurie în orice împrejurare.Acest buchet nu este doar o simplă colecție de flori artificiale; este o operă de artă florală ce transformă orice spațiu într-un loc de poveste. Fie că doriți să decorați un eveniment special sau să aduceți o notă de prospețime într-un colț al casei dvs., buchetul nostru de irisi va captiva privirile și inimile tuturor celor care îl vor vedea.
Aranjamentele florale au o putere magică de a schimba atmosfera și a transmite emoții. Fie că doriți să exprimați recunoștință, iubire sau apreciere, acest buchet de 7 fire de irisi din flori artificiale devine un mesager fidel al sentimentelor dvs. Alegeți să dăruiți acest buchet și veți vedea cum fiecare floare devine o poveste în sine, o amintire durabilă a momentelor prețioase.
Închideți ochii și imaginați-vă cum acest buchet își găsește locul în încăperi decorate cu bun gust sau în brațele unei persoane dragi. Fiecare detaliu este realizat cu grijă pentru a aduce un zâmbet pe buzele celor care îl privesc. Este un tribut adus frumuseții naturii, transpus într-o formă durabilă și mereu proaspătă.Descoperiți bucuria de a dărui și de a decora cu buchetul nostru de 7 fire de irisi din flori artificiale. Fiecare floare este o notă de culoare și speranță, un strop de lumină ce însoțește fiecare pas pe calea frumuseții. Aranjamentele florale nu au fost niciodată atât de captivante și expresive, iar acest buchet este o dovadă clară a dedicării noastre pentru a aduce bucurie în viețile celor din jur.Alegeți să aduceți aranjamente florale într-un nou registru, cu buchetul nostru de 7 fire de irisi din flori artificiale. Oferiți-vă și oferiți celor dragi o experiență vizuală și emoțională unică, în care frumusețea este eternalizată prin măiestria florilor artificiale de cea mai înaltă calitate."
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 65 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar