Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 7 trandafirasi din flori artificiale

În stoc
3861
14.00lei
Descriere
În căutarea unei modalități rafinate de a aduce bucurie și frumusețe în viața ta sau de a surprinde persoana iubită cu un cadou de neuitat? Prezentăm cu mândrie buchetul nostru de excepție, "Eleganță Florală", ce conține nu mai puțin de 7 trandafirași meticulos creați din flori artificiale de cea mai înaltă calitate.Fie că dorești să îți decorezi spațiul personal cu o notă de natură îndrăzneață sau să creezi o atmosferă romantică și sofisticată pentru un eveniment special, acești trandafirași din flori artificiale sunt alegerea perfectă. Fiecare floare este realizată cu o atenție deosebită la detalii, capturând esența frumuseții naturale a trandafirilor într-o formă durabilă și plină de eleganță.
Aranjamentele florale au fost dintotdeauna o modalitate sublimă de a exprima emoții și trăiri fără a folosi cuvinte. Cu buchetul nostru de 7 trandafirași din flori artificiale, vei putea transmite sentimente de afecțiune, admirație sau prietenie într-un mod cu totul aparte. Fiecare floare din acest buchet este o operă de artă în sine, realizată cu migală pentru a păstra prospețimea și frumusețea ei de-a lungul timpului.
Indiferent de ocazie, acest buchet rafinat aduce un strop de eleganță și farmec în orice mediu. Fie că îl alegi pentru a aduce lumină și culoare într-o zi obișnuită sau pentru a sublinia importanța unui moment unic, trandafirașii noștri din flori artificiale vor rămâne mereu proaspeți și strălucitori, fără a se încheia sau a-și pierde din splendoare.
În plus față de frumusețea lor estetică, acești trandafirași din flori artificiale necesită puțină întreținere și vor rămâne mereu impecabili, fără a se ofili sau a-și pierde petalele. Astfel, vei putea bucura de frumusețea lor irezistibilă timp îndelungat, fără a te preocupa de îngrijirea constantă pe care o cer trandafirii naturali.
Îndrăznește să îmbrățișezi eleganța și durabilitatea într-un singur gest cu buchetul nostru "Eleganță Florală", ce reunește 7 trandafirași fermecători din flori artificiale. Fie că îl alegi pentru tine sau pentru a oferi un cadou inedit, acest buchet rafinat este expresia perfectă a frumuseții intemporală și a iubirii fără sfârșit.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 7 x 29 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar