Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet bobite artificiale color

În stoc
8086
26.00lei
Descriere
Suntem mândri să vă prezentăm Buchetul cu Bobițe Artificiale Colorate, o alegere rafinată pentru a vă transforma evenimentele și spațiile într-un adevărat spectacol floral. Aceste bobite artificiale au fost meticulos create pentru a aduce o notă de frumusețe atemporală și prospețime în orice împrejurare.Fie că doriți să decorați o nuntă grandioasă, o aniversare specială sau să aduceți viață biroului dvs., Buchetul cu Bobițe Artificiale Colorate vă oferă opțiunea ideală. Fiecare bob de floare artificială a fost modelat cu atenție pentru a captura detaliile subtile ale florilor naturale, de la petale delicate până la nuanțele vibrante ale culorilor.În timp ce natura își urmează ciclurile, Buchetul nostru cu Bobițe Artificiale Colorate păstrează veșnicia frumuseții și prospătătății. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreținere sau udare, iar culorile vii vor rămâne la fel de strălucitoare ca în prima zi, aducând un strop de veselie și energie în fiecare colț al spațiului în care decideți să îl plasați.Aranjamentele florale au o putere de a comunica emoții și a adăuga o notă personală evenimentelor. Cu Buchetul nostru cu Bobițe Artificiale Colorate, aveți libertatea de a crea compoziții unice, adaptate gusturilor și stilului dvs. Fie că doriți un aranjament bogat și plin de texturi sau unul simplu și elegant, bobitele noastre artificiale vă permit să explorați numeroase posibilități.În plus, calitatea premium a materialelor folosite în realizarea bobițelor artificiale asigură durabilitatea produsului pe termen lung. Fiecare buchet este asamblat cu grijă și atenție la detalii, garantând că veți primi o operă de artă florală artificială care va rămâne impresionantă de-a lungul anilor.Alegeți Buchetul cu Bobițe Artificiale Colorate pentru a transforma spațiile obișnuite într-un colț de paradis floral. Fiind potrivit pentru orice ocazie, acest buchet aduce farmecul naturii în viața dvs. fără efortul întreținerii constante. Lăsați-vă purtați de frumusețea și eleganța acestor bobițe artificiale și creați aranjamente florale ce vor rămâne întipărite în amintirile celor dragi.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni:30 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar