Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet floricele+verdeata artificiala

În stoc
3158
20.00lei
Descriere
Când vine vorba de aducerea frumuseții naturii în casa ta sau în spațiul tău de lucru, nu există nimic mai plin de farmec și mai inovator decât Buchetul Floricele + Verdețuri Artificiale. Acest produs excepțional îmbină măiestria artistică cu tehnologia modernă pentru a crea aranjamente florale remarcabile care nu doar că îți vor încânta privirea, dar vor rămâne mereu proaspete și vii.Adevărata frumusețe a acestui buchet constă în detaliile rafinate ale floricelelor artificiale și a verdețurilor, care au fost atent create pentru a imita cu precizie aspectul și textura plantelor naturale. Fiecare petală a florilor și fiecare frunză verde reprezintă o muncă minuțioasă de design, iar rezultatul este un ansamblu impresionant de culori și forme.Acest buchet aduce un sentiment de primăvară veșnică în orice mediu, fără a fi nevoie de grija întreținerii sau de schimbarea apei. Fie că îl plasezi pe masa de cafea din sufragerie sau pe birou în biroul tău, acest aranjament floral va transforma instantaneu atmosfera, aducând o notă proaspătă și vibrantă în decorul tău.Pe lângă frumusețea estetică, Buchetul Floricele + Verdețuri Artificiale are și avantajele practice ale durabilității. Nu va fi nevoie să te îngrijorezi că florile se vor ofili sau că frunzele vor cădea. Aceste elemente artificiale de înaltă calitate păstrează aspectul lor strălucitor și proaspăt zi după zi, lună după lună.Acest buchet este, de asemenea, o alegere excelentă pentru cadouri. Atunci când vrei să arăți cuiva drag că îți pasă sau să aduci un zâmbet pe fața cuiva, Buchetul Floricele + Verdețuri Artificiale este o opțiune care va dăinui și va aduce bucurie mult timp după ce a fost primit.Încheind, Buchetul Floricele + Verdețuri Artificiale nu este doar un simplu buchet de flori artificiale. Este o operă de artă încântătoare, o aducere constantă a naturii în viața ta și un element de decor inovator care te va impresiona în fiecare zi. Bucură-te de frumusețea fără efort a acestui buchet minunat și creează o atmosferă captivantă în spațiul tău cu aceste aranjamente florale de excepție.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 7 x 55 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar