Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet gipsofila din flori artificiale

În stoc
3875
8.50lei
Descriere
Buchetul de gipsofilă confecționat din flori artificiale reprezintă o alegere cu adevărat elegantă și distinsă atunci când vine vorba de aranjamente florale deosebite. Fie că vă doriți să adăugați o notă de frumusețe și delicatețe spațiului dvs. interior sau să oferiți un cadou inedit și de lungă durată, acest buchet este alegerea perfectă.Gipsofila, cunoscută și sub numele de "fântână de nea", este o floare cu o frumusețe atemporală, iar atunci când este reprodusă cu măiestrie într-o versiune artificială, rezultatul este cu adevărat impresionant. Fiecare petală, fiecare vârf de floare și fiecare ramură au fost modelate cu grijă pentru a capta esența autentică a gipsofilei naturale.
Acest buchet aduce cu sine avantaje remarcabile. Fiind confecționat din flori artificiale, el va păstra întotdeauna prospetimea și frumusețea inițială, fără a fi necesară îngrijirea constantă pe care o presupune un buchet tradițional din flori proaspete. Astfel, veți putea bucura privirile și inima cu acest aranjament plin de viață, fără a vă face griji în privința udatului sau a expunerii la lumină solară.Aranjamentele florale au o putere specială de a transforma orice spațiu într-un loc plin de farmec și rafinament. Fie că alegeți să amplasați acest minunat buchet în livingul dvs., în birou sau chiar într-un spațiu comercial, efectul său vizual va fi cu adevărat impresionant. Oferind o notă subtilă de natură și eleganță, acest buchet poate deveni punctul central al decorului, atrăgând toate privirile și stârnind admiratie.
Bucurați-vă de avantajele estetice ale acestui buchet excepțional de gipsofilă din flori artificiale și transformați fiecare zi într-o experiență vizuală plăcută. Fie că doriți să vă răsfățați propriile simțuri sau să faceți un cadou memorabil unei persoane dragi, acest buchet este expresia perfectă a frumuseții și eleganței durabile. Prin intermediul său, puteți aduce natura în interiorul dvs. fără compromisuri și puteți crea un spațiu în care frumusețea va înflori mereu.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 67 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar