Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet verdeata artificiala pentru aranjamente florale

În stoc
3865
8.00lei
Descriere
Buchetul de verdețuri artificiale pentru aranjamente florale reprezintă o alegere excepțională pentru cei ce doresc să aducă frumusețea naturii în spațiile lor, fără a se baza pe plantele naturale. Acest buchet elegant și realist de verdețuri artificiale este creat cu atenție la detalii, astfel încât să ofere o alternativă durabilă și atrăgătoare pentru aranjamentele florale tradiționale.Indiferent de sezon sau de condițiile de lumină din mediul în care se află, buchetul de verdețuri artificiale păstrează mereu aspectul proaspăt și viu al plantelor naturale. Aceasta înseamnă că puteți să vă bucurați de frumusețea și prospețimea acestui buchet pe tot parcursul anului, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la udare, îngrijire sau expunere la soare.Aranjamentele florale realizate cu acest buchet de verdețuri artificiale pot aduce o notă elegantă și sofisticată în diverse contexte. Fie că este vorba de decorarea unei mese festive, a unei săli de evenimente sau a unei locuințe, acest buchet adaugă o notă distinctivă și plină de viață în orice spațiu.Buchetul este realizat cu materiale de cea mai înaltă calitate, astfel încât să ofere un aspect cât mai autentic și realist. Texturile, culorile și detaliile fiecărei frunze sunt reproduse cu atenție, creând astfel iluzia unei plante veritabile. De asemenea, acest buchet este rezistent în timp, ceea ce înseamnă că investiția dumneavoastră în frumusețea acestui produs se va reflecta pe termen lung.Indiferent dacă sunteți un pasionat al designului floral sau căutați o soluție durabilă și ușor de întreținut pentru decorarea spațiilor dumneavoastră, buchetul de verdețuri artificiale pentru aranjamente florale este alegerea perfectă. Adăugați o notă de prospețime și rafinament aranjamentelor dumneavoastră florale cu acest buchet de înaltă calitate, menit să încânte privirile și să creeze o atmosferă plină de farmec în orice context.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 30 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar