Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet verdeta+4 flori din flori artificiale

În stoc
3910
13.00lei
Descriere
Aduceți o notă de eleganță și frumusețe în casa dvs. sau la evenimentul special cu ajutorul Buchetului împreună cu cele 4 flori excepționale realizate din materiale artificiale de cea mai înaltă calitate. Acest buchet nu este doar o simplă colecție de flori, ci o operă de artă florală ce capturează esența naturii într-un mod inovator și durabil.Fiecare floare din acest buchet este meticulos creată pentru a reproduce cu exactitate detalii și nuanțe incredibile ale florilor naturale. Fie că alegeți să amplasați acest buchet într-un vas elegant în livingul dvs., pe masă în timpul unei cine romantice sau ca parte a decorului de la evenimentele festive, acesta va adăuga o notă de rafinament și prospețime oriunde va fi plasat.Buchetul  nu este doar o alegere excelentă pentru a decora interiorul, ci și pentru a fi oferit ca un dar minunat. Fie că doriți să arătați afecțiunea față de cineva drag sau să sărbătoriți un eveniment important, acest buchet va transmite cu siguranță sentimentele dvs. într-un mod cu adevărat special.Cu o atenție deosebită pentru detalii și o muncă de calitate desăvârșită, fiecare floare și element din Buchetul  este aranjat cu grijă pentru a obține un aspect natural și autentic. Datorită caracterului său artificial, veți putea bucura de frumusețea acestui buchet timp îndelungat, fără a vă face griji cu privire la întreținere sau schimbarea apei.
Indiferent de sezon sau de condițiile meteo exterioare, Buchetul rămâne proaspăt și vibrant, dându-vă posibilitatea de a vă bucura de farmecul florilor în orice moment doriți. În plus, acest buchet este o alegere ecologică, deoarece reduce necesitatea de a cumpăra flori proaspete frecvent, contribuind astfel la conservarea resurselor naturale.Încheind, Buchetul cu cele 4 flori din materiale artificiale reprezintă o expresie elegantă a frumuseții durabile și a rafinamentului artistic. Fie că doriți să îl păstrați pentru dvs. sau să-l oferiți cuiva drag, acest buchet va rămâne o piesă centrală impresionantă în decorul dvs. și o amintire de neuitat a eleganței florale.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 54 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar