Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Celoplast susține proiectul Flori la Castel

Celoplast susține proiectul Flori la Castel

  • Celoplast susține proiectul Flori la Castel

Celoplast susține proiectul Flori la Castel

Firma Celoplast din Brașov a avut plăcerea de a participa la proiectul Flori la Castel, episodul IV, un proiect de suflet, născut în pandemie și promovat cu sinergie de întreaga echipă implicată!

Flori la Castel este un demers artistic dedicat edificiilor mai puțin cunoscute din România, edificii care nu se află într-o stare fizică foarte bună dar care au în spate o poveste interesantă de spus.

Castele mai puțin cunoscute din țară noastră și care au nevoie de popularizare vor intra în atenția echipei Flori la Castel care își propune să recreeze în spațiul lor fizic o zi din gloria lor de altădată.

Flori la Castel este un proiect artistic dezvoltat în jurul designului floral omniprezent în toate episoadele, atât din dorința de a reda viața de altădată a acelor castele, prin natură, culoare și parfum cât și pentru a transmite mesajul că acele edificii nu sunt complet pierdute ci doar așteaptă să primească viață, atenție, emoție și șansa de a redeveni edificiile mărețe care au fost cândva.

Citește mai multe detalii pe site-ul FloriLaCastel.ro

Descoperă și produsele din magazinul nostru online! 

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar