Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Conuri brad pentru aranjamente florale

În stoc
3319
16.00lei
Descriere
Conurile de brad pentru aranjamente florale reprezintă un element esențial pentru a crea atmosfera perfectă în timpul sărbătorilor de Crăciun. Acestea sunt componente ideale pentru aranjamente florale de sezon, aducând un plus de eleganță și farmec oricărui eveniment festiv.
Aranjamentele florale de Crăciun sunt o modalitate minunată de a aduce magia sărbătorilor în casa ta sau la evenimentele speciale de iarnă. Iar conurile de brad sunt un ingredient cheie pentru a realiza astfel de aranjamente spectaculoase. Cu forma lor distinctivă și textura naturală, aceste conuri adaugă o notă de autenticitate și rafinament fiecărui aranjament floral.
Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării conurilor de brad în aranjamentele florale de Crăciun este versatilitatea lor. Acestea pot fi folosite într-o varietate de moduri creative, fie ca parte a buchetelor de iarnă, aranjamentelor de masă sau chiar aranjamentelor pentru bradul de Crăciun. Poți îmbina culorile și texturile diferite ale florilor și frunzelor cu conurile de brad pentru a obține un aranjament floral unic și plin de farmec.
Conurile de brad pentru aranjamente florale sunt disponibile în diferite dimensiuni și culori, ceea ce le face potrivite pentru orice tip de decor de Crăciun. Poți opta pentru conuri mici și discrete sau pentru conuri mari și impresionante, în funcție de preferințele tale și de stilul decorului tău.
În plus, aceste conuri pot fi personalizate cu ușurință pentru a se potrivi cu tema sau culoarea specifică a evenimentului tău. Poți vopsi conurile în diferite culori sau le poți adăuga sclipici pentru un efect strălucitor și festiv.
Aranjamentele florale de Crăciun cu conuri de brad sunt o modalitate minunată de a crea amintiri de neuitat și de a aduce bucurie și frumusețe în timpul sezonului festiv. Indiferent dacă le folosești pentru decorul casei tale sau pentru evenimentele speciale de iarnă, aceste conuri vor aduce un strop de magie și farmec în fiecare colț al sărbătorilor tale de Crăciun.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni: 5 - 12 cm
Gramaj 300 -  400 gr
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar