Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Coșuri pentru flori pentru aranjamente florale originale - Modele noi

Coșuri pentru flori pentru aranjamente florale originale - Modele noi

  • Coșuri pentru flori pentru aranjamente florale originale - Modele noi

Coșuri pentru flori pentru aranjamente florale originale

Coșurile pentru flori sunt incontestabil elemente importante în orice aranjament floral din zilele noastre. Ele dau o notă veselă și colorată, ajutând la integrarea aranjamentului floral cu ocazia respectivă: se folosesc cu succes in decorațiunile florale pentru nunți, botezuri, onomastici, evenimente de firmă sau pur și simplu pentru a-ți decora casa sau grădina. Se integrează perfect în orice aranjament floral, aducând un plus de originalitate design-ului floristic respectiv.

În cazul în care ai o florărie, îți recomandăm să îți completezi gama de produse și cu coșuri pentru flori. Avem nenumărate modele pentru toate gusturile și pretențiile: de la coșurile din rattan de diverse forme și dimensiuni și până la coșuri din lemn natur, coșuri în stil rustic sau modern.

Vizitează magazinul nostru online și alege din aproape 200 de modele de coșuri pentru flori. Este imposibil să nu găseșți ceva să-ți placă. Și dacă tot ești pe site, te invităm să vezi și noile modele de flori artificiale, flori de săpun, cutii flori și ambalaje pentru flori.

Avem depozit propriu cu stocuri actualizate, livrăm în România și în țările Uniunii Europene și te surprindem cu prețuri imbatabile.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar