Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta bobite rosii+con+brad pentru decoratiuni florale

Stoc epuizat
70376

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Crenguța cu bobite roșii, con și brad pentru decorarea aranjamentelor florale de Crăciun este o opțiune excepțională pentru cei care doresc să aducă o notă festivă și plină de viață în casele lor în timpul sezonului sărbătorilor de iarnă. Această creație minunată combină în mod armonios elementele naturii cu spiritul Crăciunului, permițându-vă să creați aranjamente florale spectaculoase și captivante.
Cu această Crenguță cu bobite roșii, con și brad, veți avea toate ingredientele esențiale pentru a vă exprima creativitatea și pentru a aduce magia Crăciunului în decorurile dvs. Interconectarea perfectă a acestor elemente naturale vă va ajuta să realizați aranjamente deosebit de atractive și festive. Bobițele roșii adaugă un dram de culoare vibrantă, aducând bucuria și căldura Crăciunului în orice încăpere.
Bradul și conul aduc o notă de prospețime și autenticitate la decorul dvs. Aceste componente naturale, cu mirosul lor caracteristic, vă vor conecta la atmosfera plină de farmec a Crăciunului, amintindu-vă de frumusețea naturii în sezonul rece. Cu Crenguța noastră, puteți adăuga ușor aceste elemente în orice aranjament floral de Crăciun și să vă bucurați de un decor cu adevărat unic și impresionant.
Crenguța cu bobite roșii, con și brad pentru decorarea aranjamentelor florale de Crăciun este, de asemenea, extrem de versatilă. O puteți folosi pentru a decora mesele de Crăciun, a crea coroane festive sau pentru a adăuga un strop de farmec și eleganță în orice spațiu din casa dvs. Cu adevărat, opțiunile sunt nelimitate, iar doar imaginația dvs. va stabili limitele.
În plus, această Crenguță este durabilă și rezistentă, astfel încât vă puteți bucura de frumusețea sa timp de mai multe sezoane de Crăciun. Este o investiție excelentă în decorul dvs. de sărbătoare, deoarece vă va însoți în multe Crăciunuri fericite de acum înainte.
În concluzie, Crenguța cu bobite roșii, con și brad pentru decorarea aranjamentelor florale de Crăciun este alegerea perfectă pentru cei care doresc să creeze un decor de Crăciun memorabil și plin de farmec. Cu această Crenguță, veți adăuga un strop de magie și natură în casa dvs., transformând-o într-un spațiu plin de căldură și bucurie în timpul sezonului sărbătorilor de iarnă. Aducând elemente naturale autentice în decorul dvs., veți crea amintiri frumoase și veți bucura inimile celor dragi în această perioadă specială a anului.

Dimensiune: 35 cm

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar