Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta frunze artificiale

În stoc
3177
30.00lei
Descriere
Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga o notă de natură și frumusețe în mediul dumneavoastră, atunci "Crențuța Frunze Artificiale" este exact ceea ce căutați. Această colecție excepțională de frunze artificiale este creată cu atenție la detalii pentru a vă oferi posibilitatea de a crea aranjamente florale uimitoare și inovatoare, care vor captura atenția și vor încânta privirile tuturor celor care le vor admira.Fie că sunteți un pasionat de design floral, un organizator de evenimente sau doar cineva care dorește să aducă un strop de verdeață și farmec în spațiul personal, "Crențuța Frunze Artificiale" vă oferă uneltele perfecte pentru a vă exprima creativitatea și a vă realiza viziunile estetice. Fiecare frunză artificială din această colecție este fabricată cu o grijă minuțioasă pentru a reda texturile, culorile și detalii specifice frunzelor naturale, astfel încât să puteți crea aranjamente care vor părea aproape de nerealizat.Cu "Crențuța Frunze Artificiale," nu sunteți limitat la sezoanele sau condițiile meteo. Indiferent de vremea de afară sau de resursele disponibile, puteți să vă bucurați în continuare de frumusețea plantelor verzi și să creați aranjamente florale spectaculoase, care vor dura în timp și vor menține aspectul lor proaspăt și viu.
Alegând să lucrați cu "Crențuța Frunze Artificiale," beneficiați nu doar de o gamă variată de frunze de cea mai înaltă calitate, ci și de o sursă nesfârșită de inspirație. Fie că doriți să creați buchete elegante pentru nuntă și evenimente speciale, să decorați interiorul locuinței cu aranjamente impresionante sau să adăugați un strop de frumusețe spațiului de lucru, aceste frunze artificiale vă oferă versatilitatea de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini viziunile.Așadar, nu mai stați pe gânduri! Alegeți "Crențuța Frunze Artificiale" pentru a aduce o notă de natură în viața dumneavoastră și pentru a crea aranjamente florale care vor rămâne în memorie. Cu fiecare detaliu atent lucrat și cu fiecare frunză care pare să prindă viață în mâinile dumneavoastră, veți descoperi bucuria și satisfacția de a da viață viziunilor dumneavoastră artistice.
Crenguta frunze pentru aranjamente florale deosebite si diferite decoratiuni florale
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 95 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar