Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta frunze artificiale pentru aranjamente florale

În stoc
8199
25.00lei
Descriere
Crenguța cu frunze artificiale pentru aranjamente florale este un produs deosebit ce aduce o notă naturală și proaspătă în orice împrejurare. Aceste frunze artificiale au fost create cu atenție la detalii pentru a oferi o replică autentică a frunzelor naturale. Cu ajutorul acestor elemente, poți crea aranjamente florale spectaculoase și durabile, aducând o pata de culoare și eleganță în spațiul tău. Materialul de calitate superioară și designul precis fac din Crenguța frunze artificiale pentru aranjamente florale alegerea perfectă pentru cei care apreciază frumusețea naturii în orice sezon. Transformă-ți evenimentele și spațiile cu această crenguță rafinată, care va atrage admirația tuturor.
Dimensiuni   105 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar