Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta pampas pentru aranjamente florale

În stoc
44496
5.50lei
Descriere
Crenguța Pampas pentru Aranjamente Florale aduce un plus de eleganță și rafinament oricărui aranjament floral. Această minunată crenguță de pampas este o alegere ideală pentru cei pasionați de arta aranjamentelor florale și care doresc să aducă un strop de natură în spațiul lor. Cu o înălțime impresionantă și un aspect plin de farmec, această crenguță de pampas devine punctul focal al oricărui aranjament floral în care este inclusă.Natura sa plină de grație și textură moale transformă Crenguța Pampas într-un element perfect pentru a adăuga adâncime și volum aranjamentelor florale. Fie că doriți să creați un buchet impresionant pentru ocazii speciale sau să decorați elegant interiorul casei sau al biroului, această crenguță este alegerea ideală pentru a sublinia frumusețea florilor din aranjament.Datorită culorilor sale naturale și calde, Crenguța Pampas se integrează ușor în diverse scheme de culori și stiluri de design interior. Poate aduce o notă boemă și romantică sau poate conferi un aer modern și minimalist, în funcție de modul în care este integrată în aranjamentul floral. Flexibilitatea sa în designul floral o face potrivită pentru evenimente precum nunți, petreceri, recepții sau doar pentru a împodobi spațiul personal.De asemenea, Crenguța Pampas poate fi folosită individual sau în combinație cu alte tipuri de flori și vegetație, pentru a crea contrast și dinamism în aranjamentele florale. Mixul de texturi și forme poate transforma un aranjament obișnuit într-o adevărată operă de artă floristică.
În concluzie, Crenguța Pampas pentru Aranjamente Florale este nu doar o crenguță decorativă, ci și o expresie a naturii în toată splendoarea sa. Aceasta adaugă profunzime, frumusețe și personalitate aranjamentelor florale, transformându-le în creații memorabile și impresionante. Indiferent de ocazie sau spațiu, Crenguța Pampas este alegerea perfectă pentru a aduce viață și eleganță fiecărui aranjament floral.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 55 cm
 
 
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar