Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cruce 30 cm cu stativ din burete umed pentru flori

În stoc
2380
44.00lei
Descriere
Crucea 30 cm cu stativ din burete umed pentru flori este un produs special conceput pentru aranjamente florale spectaculoase. Această cruce elegantă și practică este fabricată cu grijă, având o înălțime de 30 de centimetri și un stativ din burete umed. Aceasta permite aranjarea și fixarea armonioasă a florilor într-un mod ușor și eficient.Acest produs este perfect pentru a crea aranjamente florale impresionante pentru diverse evenimente, cum ar fi  înmormântări, ceremonii religioase sau orice altă ocazie specială. Cu ajutorul acestei cruci cu stativ din burete umed, puteți să vă exprimați creativitatea și să creați compoziții florale unice și de impact.Buretele umed din stativul crucii asigură o hidratare constantă a florilor, menținându-le proaspete și înfloritoare pentru o perioadă mai îndelungată. Acest aspect este esențial pentru ca aranjamentele dumneavoastră florale să arate splendide și să rămână vibrante pe durata întregului eveniment.Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul floral sau un pasionat care adoră să-și decoreze spațiul cu frumusețea naturii, această cruce cu stativ din burete umed vă va oferi o platformă excelentă pentru a crea și expune aranjamente florale remarcabile. Fiind ușor de utilizat și extrem de versatilă, aceasta vă va oferi o mulțime de posibilități de design și vă va permite să realizați adevărate opere de artă florale.Cu această cruce 30 cm cu stativ din burete umed pentru flori, veți putea aduce un plus de eleganță și frumusețe oricărui eveniment sau spațiu. Transformați-vă viziunea creativă în realitate și impresionați cu aranjamentele florale excepționale pe care le veți realiza cu ajutorul acestui produs de înaltă calitate.
Dimensiuni: 30 x 20 x 6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar