Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Cutii decorative pentru aranjamente florale

Cutii decorative pentru aranjamente florale

  • Cutii decorative pentru aranjamente florale

Cutii decorative pentru aranjamente florale

Cutiile decorative pentru flori sunt elemente importante în oferta oricărei florării din zilele noastre, acestea integrându-se perfect în orice decorațiune florală, completând cu succes aranjamentul floral, creând un aspect original încăperii.

Cutiile decorative sunt piese de decor versatile și estice, ideale pentru aranjamentele florale moderne, în decorul floral al casei, biroului sau evenimentului tău. Aceste cutii vin într-o varietate de stiluri care vor completa decorul actual al încăperii in care sunt amplasate, de la cutiile șic sau rustice, până la cele cu design contemporan și modern.

Vizitați magazinul nostru online și alegeți dintr-o mare varietate de modele, mărimi și forme: cutii tip carte, cutii decorative cilindrice, cutii tip inimă, cutii decorative dreptunghiulare și rotunde, cutii tip cufăr sau geamantan și multe alte tipuri.

Dacă ai o cameră cu tematică rustică, de exemplu, o cutie tip cufăr ar completa plăcut aspectul general al camerei. Cutiile din răchită sau cutiile din lemn vor completa camerele tematice tradiționale. Indiferent ce stil are casa ta, există o cutie decorativă care se va potrivi!

Cutiile decorative pot fi de sine stătătoare sau pot servi unui scop funcțional. Pot ține obiecte mici și ușoare, ceea ce este convenabil atunci când sunt așezate pe un raft sau pe o masă din hol, sufragerie sau baie. Scopul principal al unei cutii decorative este de a îmbunătăți decorul casei tale. Acestea vin într-o varietate de culori, forme și teme de stil.

Deși sunt folosite în principal în scopuri decorative pentru aranjamente florale și pentru a da o notă originală decoratiunii încaperii, aceste cutii pot fi folosite și pentru a depozita diverse obiecte mici, cum ar fi chei, cărți și alte obiecte necesare în casă. O cutie decorativă adaugă stil camerei de zi, dormitorului, băii sau chiar bucătăriei.
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar