Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Descoperă noile modele de role de satin de la Celoplast! Comenzi online.

Descoperă noile modele de role de satin de la Celoplast! Comenzi online.

  • Descoperă noile modele de role de satin de la Celoplast! Comenzi online.

Descoperă noile modele de role de satin de la Celoplast! Comenzi online.

Dragi prieteni și pasionați de arta florală,
Astăzi avem plăcerea să vă prezentăm noua colecție de role de satin de la Celoplast, special concepută pentru a transforma orice aranjament floral într-o adevărată operă de artă. Cu diferite nuanțe și texturi, aceste role aduc un plus de eleganță și rafinament aranjamentelor florale pentru orice ocazie specială: nunți, botezuri, aniversări sau pur și simplu pentru a vă încânta și însufleți spațiul personal.
Caracteristici deosebite ale rolelor de satin Celoplast:
  • Material de calitate superioară: Satinul fin și moale va aduce un aspect luxos și sofisticat fiecărei creații florale.
  • Gamă largă de culori: Noile modele vin într-o gamă bogată de culori, de la nuanțe pastelate delicate până la culori vibrante și captivante.
  • Design și stil: Rolele noastre din satin au fost concepute cu o atenție meticuloasă la detalii, pentru a se potrivi perfect cu orice tip de buchet sau aranjament floral.
Cu aceste role minunate, veți putea aduce un strop de magie și farmec în viața voastră, dar și a celor dragi, indiferent de evenimentul sărbătorit. Suntem convinși că veți fi încântați să le descoperiți și să le integrați în creațiile voastre florale.
Vă invităm să comandați online pe https://www.celoplast.ro
Hai să aducem mai multă frumusețe în jurul nostru cu ajutorul acestor minunate role din satin!
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar