Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Dovlecei albi pentru aranjamente florale set 6 buc

Stoc epuizat
44755

Produsul nu mai face parte din oferta noastră


Dovleceii albi pentru aranjamente florale reprezintă o alegere elegantă și versatilă atunci când vine vorba de a crea aranjamente florale spectaculoase. Acest set impresionant format din 6 bucăți de dovlecei albi îți oferă oportunitatea de a aduce o notă distinctă și proaspătă în creațiile tale florale.
Aranjamentele florale sunt o formă de artă prin care se combină culori, texturi și forme pentru a crea compoziții vizualmente captivante. Dovleceii albi devin astfel piese-cheie în această creație artistică, adăugând o dimensiune nouă și inovatoare în lumea aranjamentelor florale. Acești dovlecei pot fi utilizați ca suport pentru flori proaspete sau uscate, completând perfect aspectul general al aranjamentului.
Cu o textură fină și o nuanță pură de alb, dovleceii sunt ușor de integrat într-o varietate de teme și stiluri de aranjamente florale. Fie că dorești să creezi aranjamente clasice, romantice, rustice sau moderne, acești dovlecei albi se pot adapta cu ușurință la viziunea ta creativă.
Fiecare bucățică de dovlecei albi este atent selecționată pentru a se potrivi cu standardele tale înalte de calitate. Forma lor elegantă și designul minimalist permit floriilor să fie punctul central al atenției, în timp ce dovleceii albi îi completează într-un mod subtil și estetic. Materialul durabil din care sunt fabricați asigură că aceștia vor rezista în timp și îți vor oferi satisfacție pe termen lung.
În concluzie, setul de 6 bucăți de dovlecei albi pentru aranjamente florale este soluția ideală pentru a aduce originalitate și rafinament în creațiile tale florale. Cu aceste piese excepționale, poți transforma orice eveniment, de la nunți și petreceri elegante până la decorarea spațiilor interioare, într-o experiență vizuală desăvârșită. Alege dovleceii albi și lasă-ți imaginația să creeze aranjamente florale unice, care să rămână în memoria tuturor celor care le admiră.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 6 - 9 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar