Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Elefant ear 200 g pentru aranjamente florale

În stoc
3022
6.00lei
Descriere
Elefant ear 200 g pentru aranjamente florale este un produs deosebit de util în domeniul aranjamentelor florale.Datorită dimensiunii sale generoase, această ureche de elefant poate fi utilizată ca un element principal în aranjamentele florale, atrăgând atenția și captivând privirile celor care se bucură de frumusețea florilor. Fiind confecționată din materiale de înaltă calitate, elefant ear asigură rezistență și durabilitate, permițându-vă să vă bucurați de aranjamentele florale timp îndelungat.Cu ajutorul acestei elefant ear, puteți crea compoziții florale spectaculoase și unice, potrivite pentru diverse ocazii speciale, precum nunți, botezuri, aniversări sau evenimente corporate. Aceasta este alegerea ideală pentru florarii profesioniști sau pasionații de aranjamente florale care doresc să-și exprime creativitatea și să creeze lucrări impresionante.Indiferent dacă sunteți un florar experimentat sau un începător în arta aranjamentelor florale, Elefant ear 200 g pentru aranjamente florale este un instrument indispensabil în trusa dvs. de lucru. Cu acest produs la îndemână, veți putea să vă manifestați talentul artistic și să realizați aranjamente florale deosebite, care să impresioneze prin frumusețea și originalitatea lor.De asemenea, elefant ear poate fi folosită în decorarea interioară, adăugând un plus de eleganță și naturalețe în încăperi. Indiferent dacă o utilizați într-un aranjament floral de mari dimensiuni sau o expuneți ca element decorativ singular, Elefant ear 200 g pentru aranjamente florale va aduce un aer proaspăt și vibrant în orice spațiu.Investiți în calitate și creativitate cu Elefant ear 200 g pentru aranjamente florale și transformați fiecare compoziție florală într-o adevărată operă de artă. Bucurați-vă de frumusețea florilor și lăsați-vă imaginația să zboare în timp ce creați aranjamente florale unice și impresionante cu ajutorul acestei urechi de elefant exceptionale.
Dimensiuni: 10 - 15  cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar