Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina gnom 20 cm pentru decoratiuni

Stoc epuizat
70641

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Figurina gnom de 20 de centimetri pentru decorarea spațiilor interioare și exterioare în perioada sărbătorilor de iarnă, inclusiv pentru aranjamente florale de Crăciun, este un element esențial pentru a aduce o atmosferă magică în casa ta sau în orice locație în care vrei să creezi un cadru festiv și plin de farmec.
Această figurină gnom de 20 de centimetri este realizată cu o atenție deosebită la detalii, cu o înfățișare adorabilă și festivă. Aceasta adaugă un plus de căldură și bucurie în orice decor de Crăciun sau aranjament floral de sezon. Este confecționată din materiale de înaltă calitate pentru a asigura durabilitate și rezistență la condițiile de mediu variabile.
Acest gnom simpatic este conceput pentru a aduce zâmbete pe fețele celor mici și mari în timpul sărbătorilor de iarnă. Cu o înălțime de 20 de centimetri, este perfect proporționat pentru a se potrivi în diverse aranjamente florale de Crăciun, precum și pentru a fi plasat pe mese, rafturi sau ferestre, adăugând o notă de bucurie și magie în fiecare colț al spațiului tău.
Este o alegere excelentă pentru a completa orice decor de Crăciun și pentru a aduce o notă de originalitate și distracție în amenajările tale florale pentru sărbătorile de iarnă. Gnomul de 20 de centimetri este ușor de integrat în diferite teme de Crăciun, de la cele tradiționale, cu culori clasice de roșu și verde, până la cele moderne și elegante, cu nuanțe argintii sau auri. Poți amplasa această figurină în mijlocul unui buchet generos de brad, vârful unei ghirlande strălucitoare sau chiar într-o grădină minunată de flori de sezon pentru a aduce un farmec suplimentar.
Dă frâu liber imaginației tale și creează cele mai spectaculoase aranjamente florale de Crăciun cu ajutorul acestei figurine deosebite. Fie că îl folosești pentru a decora masa festivă de Crăciun sau pentru a aduce un strop de bucurie în amenajările din grădina ta în timpul sezonului rece, figurina gnom de 20 de centimetri este un element versatil și fermecător.
Nu rata șansa de a adăuga această figurină gnom de 20 de centimetri în colecția ta de decoruri de Crăciun sau de aranjamente florale pentru sărbătorile de iarnă. Cu această piesă adorabilă și festivă, vei crea cu ușurință o atmosferă magică și plină de farmec în jurul tău, iar oaspeții tăi vor fi impresionați de creativitatea și gustul tău excepțional în decorarea pentru Crăciun.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni: 20 cm
 

 

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar