Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina iepuras+muschi pentru decoratiuni florale

În stoc
45000
10.00lei
Descriere
Figurina iepuraș+mușchi pentru decorarea aranjamentelor florale aduce un aer de primăvară în orice locuință. Realizată cu măiestrie și atenție la detalii, această figurină adorabilă completează perfect orice aranjament floral, conferindu-i un aspect fermecător și proaspăt. Iepurașul jucaus și mușchii verzi adaugă un element ludic și natural în decorul floral, transformând simpla aranjare într-o operă de artă floristică. Plasată în mijlocul florilor sau pe lângă ele, această figurină devine instantaneu punctul focal al oricărui spațiu, emanând prospețime și bucurie în jur. O piesă esențială pentru pasionații de design floral și pentru cei care doresc să aducă natura în interiorul casei.
Dimensiuni  6 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar